Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A család 1967 óta foglalkozik textilipari termékek előállításával. Kezdetekben otthon történ a síkkötött áruk készítése. A kereslet növekedésével hamar kinöttük az otthoni lehetőséget,  így egy különálló üzemet hoztunk létre dunaharasztiban, ahol tíz kötőgépen zajlott folyamatosan a gyártás.

Mivel a dunaharaszti gyárunkat is pár év alatt kinőttük, így a 90-es évek közepén létrehoztuk Budapest IX. kerületében üzemünket, és mintaboltunkat. Üzemünkben a kor legmodernebb technológiájával folyt a gyártás, akkoribban egyedülállónak számító automata vegyszer és festékadagoló rendszer biztosította, a stabil minőséget. A korszerűsítések kapcsán gyártókapacitásunk elérte a havi 40 tonnát.

Sajnos a csökkenő hazai ruhakészítő ipar és a fejlődő import miatt a hazai gyártás egyre nehezebb helyzetbe került, így 2019 végén úgy döntöttünk, hogy bezárjuk üzemünket. Azóta több hazai és külföldi gyártóval együttműködve dolgozunk, és igyekszünk vásárlóink legkülönbözőbb igényeit kielégíteni.

A korábban még a gyártásban is résztvevő kollégáink biztosítják, a szakmai felkészültséget és tapasztalatot. Az iparban eltöltött éveknek köszönhetően alaposan ismerik a különböző kelmék szerkezetét, gyártástechnológiáját és felhasználhatóságát, így igény esetén tudunk segíteni a termékhez történő anyagválasztásban is.

Cégünk a minőség tekintetében soha nem ismert kompromisszumot sem saját gyárunkban korábban, sem mostani beszállítóink termékeivel kapcsolatban. Hisszük, hogy ez a mentalitás segített minket az elmúlt 50 évben, és ez garantálja, hogy ebben a megváltozott helyzetben is fejlődni tudjunk.

Az oldal tetejére