Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen pólóanyagot találnak kínálatunkban?

2021. 08. 16. 18:00:00
Milyen pólóanyagot találnak kínálatunkban?

Pólóanyag tekintetében választékunk mind online, mind pedig offline igen széles, így mindenki megtalálhatja a számára előnyös összetételű, színű, vastagságú kelmét. Attól függően, hogy milyen tulajdonságokat részesítenek előnyben, más-más terméket ajánlunk.

Egyfalas pólóanyag

Az egyfalas anyagok az egyik legelterjedtebbek a textilpiacon, más néven jersey anyagnak is hívják őket. Kötésének köszönhetően vékony, könnyű, légáteresztő textil a végeredmény. A kelmét kitűnő mérettartóssága és légáteresztő képessége miatt szeretik annyira pólóanyagnak, de egyéb felsőknek és fehérneműknek is alkalmas. A mérettartósságot a fonalban lévő poliészter szálak adják.

Mályva egyfalas

Az anyag összetétele 50% CO - 50% PES, vastagsága 130 g/nm. Üzletünkben többek között az alábbi színekben található meg: fehér, nyers, mustársárga, flamingó, mályva, almazöld, vadászzöld, világoskék. Ezt a kelmét egyszerűen fel lehet dobni pólómatricákkal is, mivel a mérettartóssága miatt nem kopik olyan könnyen, mint más anyagoknál.

 

Pamut elasztán pólóanyagok

Ez a kelme közepes vastagságú. Az elasztánnak köszönhetően rugalmas anyag, a magas pamuttartalom miatt viszont nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Kötésszerkezete nagyon hasonlít az egyfalaséhoz, annyi különbséggel, hogy a fonalszálak közé elasztánt kötnek, ezáltal rugalmasabb és vastagabb anyag lesz a végeredmény.

Azúrkék elasztikus egyfalas

Rugalmassága és jó nedvszívó képessége miatt szeretik főként gyerekruhák, pólók anyagaként, de elterjedt még leggingsek, szabadidőruhák és alsóneműk alapanyagaként is. Jó nedvszívó képessége miatt ujjatlan pólóknak, nyári termékeknek kiváló választás lehet. Az anyag összetétele 92% CO - 8% Lycra, vastagsága pedig 210 g/nm.

Áruházunkban többek között az alábbi színeket találják meg: fehér, flamingó, sötétkék, azúrkék, világoskék, sötétszürke, fekete, grafit.

Egyszerű pólóanyagok díszítése

Miután üzletünkben vagy webshopunkban megvásárolták a kívánt anyagot, több módon is fel lehet díszíteni, főleg, ha gyerekeknek készülő termékről van, hiszen ők szeretik a különböző mintákat, díszeket.

Vasalható matricákkal valószínűleg a legegyszerűbb a pólók díszítése. Kedvenc mesehősök, állatok, különböző feliratok kerülhetnek a pólókra. Arra érdemes odafigyelni, hogy ha nem házilag, gyerekeknek készítjük a pólót, akkor a különböző mesehősök ábrázolása utáni licenszdíjaknak nézzenek utána, hiszen ezeket ellenőrizhetik. Vasalható mintákból például nagyon vagány lehet, ha sötétben világító matricákat használnak.

Mintas póló

Ugyanígy egy egyszerű ötlet, ha vasalható strasszköveket használnak. Ezt inkább a lányok fogják értékelni, de például egy matricás autó lámpái így kaphatnak egy kis csillogást. Vasalhatnak akár szövegeket is, különféle strasszokat lehet kapni, több színben és formában is.

Ha a kézügyességük jobb, akkor a textilfestéssel is meg lehet próbálkozni egy egyszínű pólóanyag esetében. Illetve ezzel a módszerrel akár gyerekek is készíthetnek ajándékot a szüleiknek.

Legyen szó akár egyfalas pamut pólóanyagról, akár pedig elasztán anyagról, nálunk széles kínálattal találkozhatnak akár tömeggyártásban dolgoznak, akár csak otthon, a gyerekeknek varrnának néhány új pólót.

Az oldal tetejére