Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen csíkos anyag kapható a kínálatunkban?

2021. 07. 05. 12:00:00
Milyen csíkos anyag kapható a kínálatunkban?
A csíkos anyagok feldobhatják a ruhatárat. A kínálatunkban többféle anyagból található csíkos kelme. Ha már unalmas az egyszínű anyag, ezzel fel lehet frissíteni a ruhatárat, de néha vigyázni kell ezzel a mintával öltözködéskor.

Csíkos kétfalas rib

A kétfalas rib kelméből több színben is találnak nálunk termékeket. Többek között sárga-zöld, fekete-fehér, terrakotta-zöld, fehér-pink, fehér-rózsaszín-pink, kék-bordó-fehér, kék-fehér vagy piros-fehér-kék anyagok is megtalálhatóak. Pamut-poliészter és elasztán tartalmának köszönhetően ez egy rugalmas anyag, jó mérettartósság jellemzi.

Pink-fehér-sárga csíkos egyfalas

A pamut összetétel miatt kiváló nedvszívó képességű, az elasztán miatt pedig igen rugalmas. Az anyag összetétele 48% CO - 48% PES - 4% Lycra. A cégünknél kapható termék vastagsága 230 g/nm, szélessége pedig 150 cm. Leggyakrabban leggingseknél, sapkáknál, garbóknál és passzé anyagoknál használják.

 

Vékony frottír

A frottír egy egyfalas termék, aminek belső felületén hurkokat hagynak, így egy vastagabb, puhább anyagot kapnak. Vázszerkezete poliészterből készül, ez biztosítja mérettartósságát. A belső hurkok magas pamuttartalmú fonalból készülnek, amitől tökéletes nedvszívó képessége lesz a kelmének, és a bőr számára puha tapintású. 

Sötétkék-kék melé frottír

Ebből az anyagból köntös készíthető, illetve puha tapintása miatt babaruhákhoz is tökéletes. Emellett törölköző és kozmetikai kendő alapanyagának is jó. A kínálatunkban szereplő vékony frottír kelme anyagösszetétele 80% CO - 20% PES, vastagsága pedig 230 g/nm. A termék szélessége 170 cm. Színben többfélét is találnak, ilyen például a lazac-fehér, a fehér-terrakotta, a zöld-narancs vagy a sötétzöld-kiwi-narancssárga-sárga.

A csíkos anyag az öltözködésben

Az öltözködésben van néhány alapszabály vagy inkább tipp, amikre érdemes odafigyelni, ha csíkos mintájú anyagot vesznek fel.

A különböző mintájú ruhadarabok, mint a csíkos, pöttyös, kockás, könnyen párosíthatóak egymással, mégis erőteljesen vonzzák a tekintetet. Azzal is vibráló hatás érhető el, ha azonos mintájú ruhadarabokat hordanak, de a minták vastagsága eltér a darabokon.

Csíkos pólójú kislány

Könnyen párosíthatóak azok a ruhadarabok, amelyek bár más mintájúak, de azonos színekből állnak. Ilyen lehet a csíkos és a pöttyös keveréke fekete-fehér összeállításban. Stílusos végeredményt ad, ha a színekkel is játszanak, nem csak a mintával. Például egy piros-fehér csíkos szoknya és egy fekete-fehér pöttyös felsőrész párosításával. 

Szintén a fenti rendezőelv szerint kiváló összhatást kelt, ha a mintákkal nem, de a színekkel játszunk. Ilyen lehet egy kék-fehér csíkos nadrág és egy zöld-fehér csíkos blúz találkozása.

A csíkos ruhadarabot kombinálhatják mintás párral, ekkor viszont figyelni kell rá, hogy a mintás anyagban és a csíkosban legyen közös szín, ami vezeti a tekintetet. Egy rózsaszín virágmintás szoknyához jól illik egy rózsaszín-fehér csíkos felső.

Legyen szó akár egyszínű, akár csíkos kelméről, a megfelelő anyag kiválasztásával biztosan maradandót alkotnak. Cégünk kínálatában pedig csíkos kelméből széles választékkal rendelkezünk mind kétfalas rib, mind pedig vékony frottír anyagból.

Az oldal tetejére