Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

A pamut anyag jellemzői és felhasználása

A pamut anyag jellemzői és felhasználása

2021. 08. 18. 12:00:00 minitex

A pamut anyagot sokan kedvelik, elterjedt a ruhaneműk gyártásánál is. Vannak olyan tulajdonságai, ami miatt népszerű lett mind a vele dolgozók, mind pedig a vásárlóközönség körében.

A következőkben a pamut anyag jellemzőiről, felhasználásáról és a cégünknél kapható kelmékről lesz szó.

Milyen pólóanyagot találnak kínálatunkban?

Milyen pólóanyagot találnak kínálatunkban?

2021. 08. 16. 18:00:00 minitex

Pólóanyag tekintetében választékunk mind online, mind pedig offline igen széles, így mindenki megtalálhatja a számára előnyös összetételű, színű, vastagságú kelmét. Attól függően, hogy milyen tulajdonságokat részesítenek előnyben, más-más terméket ajánlunk.

Milyen csíkos anyag kapható a kínálatunkban?

Milyen csíkos anyag kapható a kínálatunkban?

2021. 07. 05. 12:00:00 minq
A csíkos anyagok feldobhatják a ruhatárat. A kínálatunkban többféle anyagból található csíkos kelme. Ha már unalmas az egyszínű anyag, ezzel fel lehet frissíteni a ruhatárat, de néha vigyázni kell ezzel a mintával öltözködéskor.
Méteráru anyagok – Miből mi készülhet?

Méteráru anyagok – Miből mi készülhet?

2021. 05. 19. 12:00:00 minitex

Amikor méteráru anyagokról beszélünk, sokaknak a nagymamák régi csipkefüggönyei jutnak eszébe, pedig ma már nagyon sokféle anyagot lehet kapni, akár mintában, akár anyagában keresnek.

Nálunk, a Minitex méteráru webáruháznál is számos színből és anyagból választhatnak, annak megfelelően, hogy mit szeretnének készíteni.

Kínálatunk röviden

Kínálatunk röviden

2020. 02. 20. 00:00:00 minitex

A webáruházba a termékek felöltése folyamatosan zajlik, és igyekszünk a raktárkészletünk minél nagyobb részét amilyen gyorsan csak lehet feltölteni, a nagy raktárkészlet miatt azonban ez nem könnyű feladat. Addig is az alábbi cikkben összefoglaltuk a boltunkban megtalálható termékeket, amelyeket személyesen vagy telefonon meg tud rendelni.

Az elmúlt 50 év

Az elmúlt 50 év

2021. 01. 05. 11:56:00 minitex

Webshopunk megnyitása alkalmából úgy gondoltuk, röviden ismertetjük azon kedves érdeklődőkkel, akik nem ismernek minket eddigi történetünket, és elhivatottságunkat a textilipar terén. Továbbá röviden felvázoljuk, a jövőbeli elképzeléseinket, terveinket.

Két rétegű, macifüles sapka varrása kisgyerekeknek

Két rétegű, macifüles sapka varrása kisgyerekeknek

2019. 11. 11. 11:00:07 minitex
Mai cikkünkben egy rövid gyorstalpalót tartunk Anyukáknak, vagy vállalkozó szellemű Apukáknak, ha szeretnék, hogy kisgyermekük egyedi, saját készítésű sapkával tűnne ki a játszótéren. A sapka színösszeállításánál mindenkit saját fantáziájára bízunk!
Az oldal tetejére